ПОНЕДЕЉАК – 13. 05. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: СКУША, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. * ПУДИНГ ОД ВАНИЛЕ190г
    Пудинг: пудинг, млеко, шећер, ванила
  4. ЈУНЕЋА ЧОРБА***
    ЗАПЕЧЕНЕ МАКАРОНЕ  СА СИРОМ***
    ХЛЕБ, ЈОГУРТ420г
    – Јунећа чорба: јунећи бут, уље, шаргарепа, црни лук, першун корен, пашканат, целер, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Запечене макароне са сиром: тестенина без јаја, уље, млеко, фета сир, јаја, со
    – Хлеб
    – Јогурт
УТОРАК – 14. 05. 2019. год.
  1. ** КАЈГАНА, ХЛЕБ, ЈОГУРТ300г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ШТРУДЛА СА МАКОМ, МЛЕКО190г
    – Штрудла са маком: брашно, мак, млеко, јаја, уље, шећер, квасац, ванилин шећер, прах шећер
    – Млеко
  4. ГРАШАК СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, САЛАТА ОД МЛАДОГ КУПУСА И РОТКВИЦА350г
    – Грашак са јунећим месом: јунеће месо, грашак, црни лук, шаргарепа, брашно, уље, алева паприка, мирођија, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Салата од младог купуса и ротквица : млади купус, ротквице, сунцокретово  уље, јабуково сирће, со
СРЕДA – 15. 05. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: ЏЕМ, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ПИТА СА СИРОМ, КИСЕЛО МЛЕКО200г
    – Пита  са сиром: коре без јаја, фета сир, млеко, јаја, уље, со, сусам, квасац, пециво
    – Кисело млеко
  4. СЛАДАК КУПУС СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КОМПОТ ОД АНАНАСА400г
    – Сладак купус са свињским месом: свињско месо, млади купус, црни лук, шаргарепа, парадајз пире, брашно, бели лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Компот од ананаса
ЧЕТВРТАК – 16. 05. 2019. год.
  1. * КАЧАМАК (палента, уље, со), МЛЕКО350г
  2. ЈАБУКА
  3. * ПЛАЗМА КЕКС, ЛИМУНАДА185г
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Лимунада
  4. ЧОРБА ОД ПОВРЋА***
    ФАШИРАНА ВЕКНА**
    ПИРЕ КРОМПИР*
    ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА370г
    – Чорба од поврћа: броколи, боранија, кромпир, црни лук, шаргарепа, першун корен, целер корен, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Фаширана векна: јунеће и свињско месо, црни лук, јаја, хлеб, уље, со, зачин, бибер, сода бикарбона, оригано
    – Пире кромпир: кромпир, маслац,  млеко, со
    – Хлеб
    – Кисела паприка
ПЕТАК 17. 05. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: КАЧКАВАЉ, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 290г
  2. БАНАНА
  3. *** ЗЕЉАНИК СА СИРОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ200г
    – Зељаник са сиром: брашно, јогурт, уље, фета сир, палента, гриз, блитва, јаја, прашак за пециво, со, сусам
    – Чај са лимуном
  4. ЋУШПАЈЗ ОД  ТИКВИЦА СА ПИЛЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 308г
    – Ћушпајз од тиквица са пилећим месом: пилеће бело месо, тиквице, црни лук, шаргарепа, бели лук, уље, пиринач, гриз, со, зачин, бибер, ловор, першун лис
    – Хлеб
    – Павлака
ЕВ= 4864,08КЈ     Б= 40,64г     М= 42,44г   УХ= 153,14г
ПОНЕДЕЉАК – 06. 05. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: ТУЊЕВИНА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. ** КОЛАЧ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ190г
    – Колач са орасима и чоколадом: брашно, јаја, орах, чоколада, шећер, џем, пециво, ванила, цимет,  пециво, прах шећер
    – Чај са лимуном
  4. КРОМПИР ПАПРИКАШ СА ЈУНЕЋИМ, МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ350г
    – Кромпир паприкаш са јунећим месом: јунеће месо, кромпир, црни лук, шаргарепа, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, бели лук, першун лист
    – Хлеб
    – Кисели краставац
УТОРАК – 07. 05. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: КАЧКАВАЉ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. ПРОСО СА МЛЕКОМ190г
    – Просо: просо, млеко, шећер, цимет, ванила
  4. ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    ГУСТ ПАСУЉ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА – 330г
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф.
    – Густ пасуљ: пасуљ, црни лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка
    – Хлеб
    – Кисела паприка
СРЕДA – 08. 05. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 280г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНА ПРОЈА СА СИРОМ, ЈОГУРТ200г
    – Интегрална проја: интегрално брашно, бело брашно, палента, уље, јаја, млеко, јогурт, овсене пахуљице, фета сир, пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ЧОРБА ОД ПОВРЋА ***
    ПИЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ, ДИНСТАНА ШАРГАРЕПА, ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 378г
    – Чорба од поврћа: кромпир, црни лук, шаргарепа, першун корен, целер корен, броколи, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Пилеће печење: пилећи батак и карабатак, уље, со
    – Динстана шаргарепа: шаргарепа, црни лук, гриз, уље, ловор, со, зачин, бибер, першун лист
    – Хлеб
    – Павлака
ЧЕТВРТАК – 09. 05. 2019. год.
  1. *** НАМАЗ: ЈАЈЕ, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** КОКОС, ПОТКОВИЦЕ, МЛЕКО190г
    Кокос потковице: брашно, јаја, маслац, шећер, кокос, цимет, пециво, ванила, прах шећер
    – Млеко
  4. ШПАГЕТЕ БОЛОЊЕЗЕ
    КАЧКАВАЉ *
    ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА300г
    – Болоњезе сос: свињско месо, јунеће месо, уље, црни лук, шаргарепа, парадајз пире, со, гриз, зачин, бибер, оригано, першун лист, ловор лист
    – Шпагете: тестенина без јаја, уље, со
    – Качкаваљ
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
ПЕТАК 10. 05. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. БАНАНА
  3. *** ИНТЕГРАЛНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА СИРОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ278г
    – Интегралне штанглице  са сиром: бело брашно, интегрално брашно, маслац, јаја, фета сир, квасац, пециво, сусам, со
    – Чај са лимуном
  4. БОРАНИЈА СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 308г
    – Боранија са јунећим месом: јунеће  месо, боранија, црни лук, шаргарепа, бели лук, уље, брашно, першун лист, со, зачин, бибер, ловор
    – Хлеб
    – Павлака
ЕВ= 4857,78КЈ     Б= 44,26г     М= 41,78г   УХ= 150,60г
ПОНЕДЕЉАК – 29. 04. 2019. год.

НЕРАДНИ ДАН

УТОРАК – 30. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: ЏЕМ, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. * ПЛАЗМА КЕКС, СОК185г
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Сок
  4. ПАСУЉ СА ПОВРЋЕМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА320г
    Пасуљ са поврћем:пасуљ, црни лук, шаргарепа, уље, першун лист, бели лук, алева паприка, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
СРЕДA – 01. 05. 2019. год.

НЕРАДНИ ДАН

ЧЕТВРТАК – 02. 05. 2019. год.

НЕРАДНИ ДАН

ПЕТАК 03. 05. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: ТУЊЕВИНА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ПРОЈА СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Проја: брашно, палента, уље, јаја, млеко, фета сир, пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ЈУНЕЋА СУПА**
    ПИЛАВ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА370г
    – Јунећа супа: јунеће месо, шаргарепа, першун корен, целер корен, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Пилав са свињским месом: свињско месо,  пиринач, црни лук, шаргарепа, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела паприка
ЕВ= 4791,70КЈ     Б= 40,75г     М= 40,95г   УХ= 152,00г
ПОНЕДЕЉАК – 22. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: СКУША, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА СИРОМЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 200г
    – Интегралне штанглице  са сиром: бело брашно, интегрално брашно, маргарин јаја, фета сир, квасац, пециво, сусам, со
    – Чај са лимуном
  4. СОЧИВО СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА320г
    – Сочиво са свињским месом:  сочиво, свињско месо, црни лук, шаргарепа, уље, першун лист, бели лук, алева паприка, со, зачин, бибер, ловор
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
УТОРАК – 23. 04. 2019. год.
  1. ** КАЈГАНА, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 300г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. ЧУПАВАЦ СА КОКОСОМ, МЛЕКО – 190г
    – Чупавац са кокосом: брашно, млеко, јаја, кокос, какао, уље, шећер, ванила, пециво
    – Млеко
  4. ЋУФТЕ У ПАРАДАЈЗ СОСУ **
    ИНТЕГРАЛНИ ПИРИНАЧ, ХЛЕБ. КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 300г
    – Ћуфте: јунеће и свињско месо, црни лук, јаја, хлеб, уље, со, зачин, бибер, сода бикарбона, оригано
    – Парадајз сос: парадајз пире, брашно, уље, со, зачин, бибер, ловор, оригано, першун лист
    – Интегрални пиринач:интегрални  пиринач, шаргарепа, црни лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисели краставац
СРЕДA – 24. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: КАЧКАВАЉ, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** РАВАНИЈА, ЛИМУНАДА190г
    – Раванија колач: брашно, гриз, орах, суво грожђе, јогурт, уље, шећер, јаја, сок од  лимуна, пециво, цимет, ванила
    – Лимунада
  4. ВАРИВО ОД ШАРГАРЕПЕ И КРОМПИРА СА ПИЛЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 308г
    – Вариво од шаргарепе и кромпира са пилећим месом: пилеће бело  месо, шаргарепа, кромпир, црни лук, бели лук, уље, гриз, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Павлака
ЧЕТВРТАК – 25. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ПИТА СА СИРОМ, ЈОГУРТ200г
    – Пита  са сиром: коре без јаја, фета сир, млеко, јаја, уље, со, сусам, квасац, пециво
    – Јогурт
  4. ГРАШАК СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА320г
    – Грашак са јунећим месом: јунеће  месо, грашак, црни лук, шаргарепа, уље, бели лук, першун лист, брашно, алева паприка, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела паприка
ПЕТАК 26. 04. 2019. год.

ВЕЛИКИ ПЕТАК – НЕРАДНИ ДАН

ЕВ= 4882,65КЈ     Б= 42,03г     М= 46,80г   УХ= 143,38г
ПОНЕДЕЉАК – 15. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 280г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ЧОКОЛАДНЕ КОЦКЕ, СОК190г
    – Чоколадне коцке: брашно, јаја, јогурт, уље, шећер, чоколада, какао, прашак за  пециво, ванила, цимет
    – Сок
  4. ЈУНЕЋИ  ГУЛАШ СА МАКАРОНАМА, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ310г
    – Гулаш: јунеће месо, уље, црни лук, грашак, боранија, кукуруз шећерац, паприка, парадајз, шаргарепа, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Макароне: тестенина без јаја, уље, со
    – Хлеб
    – Кисели краставац
УТОРАК – 16. 04. 2019. год.
  1. *** НАМАЗ: ЈАЈЕ, КАЧКАВАЉ ПАВЛАКА, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ВЕЛНЕС КОЛАЧ, ЛИМУНАДА190г
    – Велнес колач: пшенично брашно, јаја, маргарин, овсене пахуљице, шећер, чоколада, орах, ванила, цимет,  пециво, прах шећер
    – Лимунада
  4. ШАРЕНИ ПАСУЉ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА320г
    – Шарени пасуљ са свињским месом: шарени пасуљ, свињско месо, црни лук, шаргарепа, уље, першун лист, бели лук, алева паприка, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
СРЕДA – 17. 04. 2019. год.
  1. * ПОПАРА СА СИРОМ (полубели хлеб, фета сир, млеко, маслац, со), ЧАЈ СА ЛИМУНОМ350г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. * СЛАНА ПЛАЗМА, ЈОГУРТ185г
    – Слана плазма од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Јогурт
  4. ЧОРБА ОД ПОВРЋА***
    ФАШИРАНА ВЕКНА**
    РЕСТОВАН КРОМПИР, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ370г
    – Чорба од поврћа: грашак, кромпир, црни лук, шаргарепа, першун корен, целер корен, карфиол, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Фаширана векна: јунеће и свињско месо, црни лук, јаја, хлеб, уље, со, зачин, бибер, сода бикарбона, оригано
    – Рестован кромпир: кромпир, црни лук, уље, со, зачин, бибер, алева паприка, першун лист
    – Хлеб
    – Кисели краставац
ЧЕТВРТАК – 18. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: ЏЕМ, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ЗЕЉАНИК СА СИРОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ200г
    – Зељаник са сиром: брашно, јогурт, уље, фета сир, палента, гриз, спанаћ, блитва, јаја, прашак за пециво, со, сусам
    – Чај са лимуном
  4. ПИЛЕЋА СУПА **
    ПИЛАВ СА ПИЛЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА370г
    – Пилећа супа: пилеће бело месо, шаргарепа, першун корен, целер корен, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Пилав са пилећим месом: пилеће месо,  пиринач, црни лук, шаргарепа, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела паприка
ПЕТАК 19. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: НАМАЗ ОД ТУЊЕВИНЕ И МЛАДОГ ЛУКА (туњевина, крем сир, млади лук)
    ХЛЕБ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 290г
  2. БАНАНА
  3. *** КОЛАЧ СА ГРИЗОМ И ЏЕМОМ, МЛЕКО190г
    – Колач са гризом и џемом: брашно, гриз, уље, јаја, млеко, џем, шећер, суво грожђе,  прашак за пециво, ванила, прах шећер
    – Млеко
  4. БОРАНИЈА СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 308г
    – Боранија са јунећим месом: јунеће  месо, боранија, црни лук, шаргарепа, бели лук, уље, брашно, першун лист, со, зачин, бибер, ловор
    – Хлеб
    – Павлака
ЕВ= 4822,24КЈ     Б= 41,10г     М= 43,82г   УХ= 147,20г
ПОНЕДЕЉАК – 08. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: ТУЊЕВИНА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. СУТЛИЈАШ ОД ИНТЕГРАЛНОГ ПИРИНЧА СА ВАНИЛОМ И ЦИМЕТОМ – 190г
    – Сутлијаш од интегралног пиринча са чоколадом: млеко, интегрални пиринач, шећер, ванила, цимет
  4. ЈУНЕЋА ЧОРБА***
    ЗАПЕЧЕНЕ МАКАРОНЕ  СА СИРОМ***
    ХЛЕБ, КИСЕЛО МЛЕКО* – 420г
    – Јунећа чорба: јунећи бут, уље, шаргарепа, црни лук, першун корен, пашканат, целер, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловор, першун лист – – Запечене макароне са сиром: тестенина без јаја, уље, млеко, фета сир, јаја, со
    – Хлеб
    – Кисело млеко
УТОРАК – 09. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ПИТА СА СПАНАЋЕМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ200г
    – Пита  са сиром: коре без јаја, фета сир, млеко, јаја, спанаћ, уље, со, сусам, квасац, пециво
    – Чај са лимуном
  4. СЛАДАК КУПУС СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, СОК – 400г
    Сладак купус са свињским месом: свињско месо, купус, црни лук, шаргарепа, брашно, бели лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Сок
СРЕДA – 10. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: КАЧКАВАЉ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. * ПЛАЗМА КЕКС, ЛИМУНАДА185г
    Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Лимунада
  4. ЈУНЕЋА СУПА**
    ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    ПИРЕ КРОМПИР*
    ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 380г
    Јунећа супа: јунећи бут, шаргарепа, першун корен, целер корен, пашканат, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф.
    – Пире кромпир: кромпир, маслац,  млеко, со
    – Хлеб
    – Кисели краставац
ЧЕТВРТАК – 11. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ ОД СКУШЕ (скуша, крем сир, шаргарепа, лимунов сок)
    ХЛЕБ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ290г
  2. БАНАНА
  3. *** ПРОЈА СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Проја: брашно, палента, уље, јаја, млеко, фета сир, пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ПИЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ, ДИНСТАНА ШАРГАРЕПА, КУКУРУЗ ШЕЋЕРАЦ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 288г
    – Пилеће печење: пилећи батак и карабатак, уље, со
    – Динстана шаргарепа: шаргарепа, црни лук, гриз, уље, ловор, со, зачин, бибер, першун лист
    – Кукуруз шећерац
    – Хлеб
    – Павлака
ПЕТАК 12. 04. 2019. год.
  1. *** НАМАЗ: ЈАЈЕ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ШТРУДЛА СА МАКОМ, МЛЕКО – 190г
    – Штрудла са маком: брашно, мак, млеко, јаја, уље, шећер, квасац, ванилин шећер, прах шећер
    – Млеко
  4. КРОМПИР ПАПРИКАШ СА ЈУНЕЋИМ, МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА – 320г
    – Кромпир паприкаш са јунећим месом: јунеће месо, кромпир, црни лук, шаргарепа, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, бели лук, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
ЕВ= 4901,66КЈ     Б= 44,38г     М= 40,30г   УХ= 156,24г
ПОНЕДЕЉАК – 01. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: ЏЕМ, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНА ПРОЈА СА СИРОМ, ЈОГУРТ200г
    – Интегрална проја: интегрално брашно, бело брашно, палента, уље, јаја, млеко, јогурт, овсене пахуљице, фета сир, пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ЈУНЕЋА СУПА**
    ПИЛАВ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА370г
    – Јунећа супа: јунећи бут, шаргарепа, першун корен, целер корен, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Пилав са свињским месом: свињско  месо, пиринач, црни лук, шаргарепа, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела паприка
УТОРАК – 02. 04. 2019. год.
  1. ** КАЈГАНА, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 300г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. ШТРУДЛА СА СИРОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ200г
    – Штрудла са сиром: бело брашно, уље, млеко, јаја, фета сир, квасац, со, шећер, сусам
    – Чај са лимуном
  4. ШПАГЕТЕ БОЛОЊЕЗЕ, КАЧКАВАЉ*
    ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ300г
    – Болоњезе сос: свињско месо, јунеће месо, уље, црни лук, шаргарепа, парадајз пире, со, гриз, зачин, бибер, оригано, першун лист, ловор лист
    – Шпагете: тестенина без јаја, уље, со
    – Качкаваљ
    – Хлеб
    – Кисели краставац
СРЕДA – 03. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: ТУЊЕВИНА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. ВЕЛНЕС КОЛАЧ, СОК190г
    – Велнес колач: пшенично брашно, јаја, маслац, овсене пахуљице, шећер, чоколада, орах, ванила, цимет,  пециво, прах шећер
    – Сок
  4. ГРАШАК СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА350г
    – Грашак са јунећим месом: јунеће месо, грашак, црни лук, шаргарепа, брашно, уље, алева паприка, бели лук, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
ЧЕТВРТАК – 04. 04. 2019. год.
  1. КАЧАМАК (палента, уље, со), МЛЕКО – 350г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. * СЛАНА ПЛАЗМА, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ185г
    – Слана плазма од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Чај са лимуном
  4. ПАРАДАЈЗ ЧОРБА
    МУСАКА ОД КАРФИОЛА***
    ХЛЕБ, КИСЕЛО МЛЕКО* – 390г
    – Парадајз чорба: парадајз пире, брашно, овсене пахуљице, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Мусака од карфиола: месо јунеће и свињско, карфиол, кромпир, јаја, млеко, уље, црни лук, шаргарепа, пиринач, со, зачин, бибер
    – Хлеб
    – Кисело млеко
ПЕТАК 05. 04. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: КАЧКАВАЉ, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** РАВАНИЈА, ЛИМУНАДА190г
    – Раванија колач: брашно, гриз, орах, суво грожђе, јогурт, уље, шећер, јаја, сок од  лимуна, пециво, цимет, ванила
    – Лимунада
  4. ВАРИВО ОД ШАРГАРЕПЕ И КРОМПИРА СА ПИЛЕЋИМ  МЕСОМ
    ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 308г
    – Вариво од шаргарепе и кромпира са пилећим месом: пилеће бело месо, шаргарепа, кромпир, црни лук, бели лук, уље, гриз, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Павлака
ЕВ= 4805,68КЈ     Б= 40,52г     М= 45,24г   УХ= 143,74г
ПОНЕДЕЉАК – 25. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА СИРОМ, ЈОГУРТ200г
    – Интегралне штанглице  са сиром: бело брашно, интегрално брашно, маргарин јаја, фета сир, квасац, пециво, сусам, со
    – Јогурт
  4. СОЧИВО СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 320г
    – Сочиво са свињским месом:  сочиво, свињско месо, црни лук, шаргарепа, уље, першун лист, бели лук, алева паприка, со, зачин, бибер, ловор
    – Хлеб
    – Кисели краставац
УТОРАК – 26. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: ТУЊЕВИНА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ЧУПАВАЦ СА КОКОСОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 190г
    – Чупавац са кокосом: брашно, млеко, јаја, кокос, какао, уље, шећер, ванила, пециво
    – Чај са лимуном
  4. ЧОРБА ОД ПОВРЋА***
    ФАШИРАНА ВЕКНА**
    РЕСТОВАН КРОМПИР, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА – 370г
    – Чорба од поврћа: грашак, кромпир, црни лук, шаргарепа, першун корен, целер корен, боранија, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Фаширана векна: јунеће и свињско месо, црни лук, јаја, хлеб, уље, со, зачин, бибер, сода бикарбона, оригано
    – Рестован кромпир: кромпир, црни лук, уље, со, зачин, бибер, алева паприка, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
СРЕДA – 27. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 280г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ЗЕЉАНИК СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Зељаник са сиром: брашно, јогурт, уље, фета сир, палента, гриз, спанаћ, јаја, прашак за пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ЈУНЕЋИ  ГУЛАШ СА МАКАРОНАМА, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 310г
    – Гулаш: јунеће месо, уље, црни лук, парадајз пире, шаргарепа, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Макароне: тестенина без јаја, уље, со
    – Хлеб
    – Кисели краставац
ЧЕТВРТАК – 28. 03. 2019. год.
  1. *** НАМАЗ: ЈАЈЕ, КАЧКАВАЉ ПАВЛАКА, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. * ПЛАЗМА КЕКС, КОМПОТ ОД АНАНАСА190г
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Компот од ананаса
  4. ЈУНЕЋА СУПА**
    МУСАКА ОД КРОМПИРА***
    ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА – 360г
    – Јунећа супа: јунећи бут, шаргарепа, першун корен, целер корен, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Мусака од кромпира: месо јунеће и свињско, кромпир, јаја, млеко, уље, црни лук, шаргарепа, со, зачин, бибер
    – Хлеб
    – Кисела паприка
ПЕТАК 29. 03. 2019. год.
  1. ПОПАРА СА СИРОМ (полубели хлеб, фета сир, млеко, маслац, со)
    ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 350г
  2. БАНАНА
  3. *** КОЛАЧ СА ГРИЗОМ, МЛЕКО – 190г
    – Колач са гризом и џемом: брашно, гриз, уље, јаја, млеко, џем, шећер, суво грожђе,  прашак за пециво, ванила, прах шећер
    – Млеко
  4. БОРАНИЈА СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА – 308г
    – Боранија са јунећим месом: јунеће  месо, боранија, црни лук, шаргарепа, бели лук, уље, брашно, першун лист, со, зачин, бибер, ловор
    – Хлеб
    – Павлака
ЕВ= 4904,42КЈ     Б= 42,14г     М= 44,44г   УХ= 149,60г
ПОНЕДЕЉАК – 18. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: ТУЊЕВИНА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** КОЛАЧ СА МАКОМ, СОК190г
    – Колач са маком: брашно, јаја, млеко, шећер, мак, уље, пециво, ванила, прах шећер
    – Сок
  4. КРОМПИР ПАПРИКАШ СА ЈУНЕЋИМ, МЕСОМ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 345г
    – Кромпир паприкаш са јунећим месом: јунеће месо, кромпир, парадајз пире, црни лук, шаргарепа, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, бели лук, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, уље, сирће, со
УТОРАК – 19. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: ЏЕМ, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ИНТЕГРАЛНА ШТРУДЛА СА СИРОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 200г
    – Штрудла са сиром: интегрално брашно, бело брашно, уље, млеко, јаја, фета сир, квасац, со, шећер, сусам
    – Чај са лимуном
  4. ШАРЕНИ ПАСУЉ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА 320г
    – Шарени пасуљ са свињским месом: шарени пасуљ, свињско месо, црни лук, шаргарепа, уље, першун лист, бели лук, алева паприка, со, зачин, бибер, ловор
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
СРЕДA – 20. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 280г
  2. ЈАБУКА
  3. КОЛАЧ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ, ЛИМУНАДА190г
    – Колач са орасима и чоколадом: брашно, јаја, орах, чоколада, шећер, џем, пециво, ванила, цимет,  пециво, прах шећер
    – Лимунада
  4. ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    СПАНАЋ*
    ПИРЕ КРОМПИР*
    ХЛЕБ, КИСЕЛО МЛЕКО – 330г
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф.
    – Спанаћ: спанаћ, млеко, маслац, со, зачин, бели лук
    – Пире кромпир: кромпир, уље,  млеко, со
    – Хлеб
    – Кисело млеко
ЧЕТВРТАК – 21. 03. 2019. год.
  1. НАМАЗ: КАЧКАВАЉ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 280г
  2. ЈАБУКА
  3. * ПЛАЗМА КЕКС, МЛЕКО – 185г
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Млеко
  4. ЋУФТЕ У ПАРАДАЈЗ СОСУ **
    ПРИЛОГ ОД ПИРИНЧА, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 330г
    – Ћуфте: јунеће и свињско месо, црни лук, јаја, хлеб, уље, со, зачин, бибер, сода бикарбона, оригано
    – Парадајз сос: парадајз пире, брашно, уље, со, зачин, бибер, ловор, оригано, першун лист
    – Прилог од пиринча са поврћем: пиринач, шаргарепа, црни лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисели краставац
ПЕТАК 22. 03. 2019. год.
  1. *** НАМАЗ: ЈАЈЕ, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 290г
  2. БАНАНА
  3. ПИТА СА ВИШЊАМА, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 190г
    – Пита са вишњама: коре без јаја, вишње, шећер, гриз, ванила, уље, прах шећер
    – Чај са лимуном
  4. ЂУВЕЧ СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА – 330г
    – Ђувеч са јунећим месом: јунеће месо, кромпир, грашак, боранија, кукуруз шећерац, паприка, парадајз, црни лук, шаргарепа, пиринач, уље, со, зачин, бибер, ловор лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела паприка
ЕВ= 4887,54КЈ     Б= 40,80г     М= 40,38г   УХ= 158,82г
ПОНЕДЕЉАК – 11. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ПРОЈА СА СИРОМ И ЈОГУРТ – 200г
    – Проја: брашно, палента, уље, јаја, млеко, фета сир, пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ВАРИВО ОД ШАРГАРЕПЕ И КРОМПИРА СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 308г
    – Вариво од шаргарепе и кромпира са свињским месом: свињско месо, шаргарепа, кромпир, црни лук, бели лук, уље, гриз, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Павлака
УТОРАК – 12. 03. 2019. год.
  1. * ПОПАРА СА СИРОМ (полубели хлеб, млеко, маслац, фета сир, со), ЧАЈ СА ЛИМУНОМ350г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ЧОКОЛАДНЕ КОЦКЕ, МЛЕКО190г
    – Чоколадне коцке: брашно, јаја, јогурт, уље, шећер, чоколада, какао, прашак за  пециво, ванила, цимет
    – Млеко
  4. СЛАДАК КУПУС СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, СОК – 400г
    – Сладак купус са јунећим месом: јунеће месо, купус, црни лук, шаргарепа, брашно, бели лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Сок
СРЕДA – 13. 03. 2019. год.
  1. ** КАЈГАНА, ХЛЕБ, КИСЕЛО МЛЕКО – 300г
  2. ЈАБУКА
  3. * КЕКСОЛИНО, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 190г
    Кекс  – кексолино садржи глутен, млеко, соју и мед
    Чај са лимуном
  4. ЈУНЕЋА СУПА**, ПИЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ ДИНСТАНИ ГРАШАК, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА400г
    – Јунећа супа: јунећи бут, шаргарепа, першун корен, целер корен, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Пилеће печење: пилећи батак и карабатак, уље, со
    – Динстани грашак: грашак, црни лук, шаргарепа, со, зачин, бибер, ловоорв лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
ЧЕТВРТАК – 14. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: ТУЊЕВИНА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. * ПУДИНГ ОД ВАНИЛЕ – 190г
    Пудинг од ваниле:
    пудинг од ваниле, млеко, шећер
  4. ЈУНЕЋА ЧОРБА***
    ЗАПЕЧЕНЕ МАКАРОНЕ  СА СИРОМ***
    ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 420г
    – Јунећа чорба: јунећи бут, уље, шаргарепа, црни лук, першун корен, пашканат, целер, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Запечене макароне са сиром: тестенина без јаја, уље, млеко, фета сир, јаја, со
    – Хлеб
    – Јогурт
ПЕТАК 15. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: КАЧКАВАЉ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. * КУКУРУЗНЕ ПОГАЧИЦЕ СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    Кукурузне погачице: палента, брашно, уље, со, квасац, фета сир, шећер
    Јогурт
  4. ЧОРБА ОД ПОВРЋА***
    ШАРЕНИ ПИЛАВ СА ПИЛЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА – 370г
    – Чорба од поврћа: кромпир, уље, црни лук, шаргарепа, кукуруз, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Пилав  од интегралног пиринча са пилећим месом: пилеће бело месо, кукуруз, пиринач, црни лук, шаргарепа, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    Кисела паприка
ЕВ= 4849,24КЈ     Б= 45,64г     М= 43,40г   УХ= 145,18г
ПОНЕДЕЉАК – 04. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: СКУША, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    Интегралне штанглице  са сиром: бело брашно, интегрално брашно, маргарин јаја, фета сир, квасац, пециво, сусам, со
    Јогурт
  4. КРОМПИР ПАПРИКАШ СА ЈУНЕЋИМ, МЕСОМ, ХЛЕБ, ШАРЕНА САЛАТА345г
    – Кромпир паприкаш са јунећим месом: јунеће месо, кромпир, црни лук, шаргарепа, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, бели лук, першун лист
    – Хлеб
    – Шарена салата: купус, шаргарепа, уље, сирће, со
УТОРАК – 05. 03. 2019. год.
  1. *** НАМАЗ: ЈАЈЕ, КАЧКАВАЉ, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. КОКОС, ПОТКОВИЦЕ, МЛЕКО190г
    – Кокос потковице: брашно, јаја, маслац, шећер, кокос, цимет, пециво, ванила, прах шећер
    – Млеко
  4. * БОРАНИЈА СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА – 308г
    – Боранија са свињским  месом: свињско  месо, боранија, црни лук, шаргарепа, бели лук, уље, брашно, першун лист, со, зачин, бибер, ловор
    – Хлеб
    – Павлака
СРЕДA – 06. 03. 2019. год.
  1. * КАЧАМАК, МЛЕКО350г
    палента, уље, со
  2. БАНАНА
  3. * КЕКСОЛИНО КЕКС, СОК190г
    – Кекс  – кексолино садржи глутен, млеко, соју и мед
    – Сок
  4. ЧОРБА ОД ПОВРЋА***
    МУСАКА ОД КАРФИОЛА ***
    ХЛЕБ, КИСЕЛО МЛЕКО400г
    – Чорба од поврћа : грашак, кромпир, црни лук, шаргарепа, першун корен, целер корен, кукуруз шећерац, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Мусака од карфиола: месо јунеће и свињско, карфиол, кромпир, јаја, млеко, уље, црни лук, шаргарепа, пиринач, со, зачин, бибер
    – Хлеб
    – Кисело млеко
ЧЕТВРТАК – 07. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ, МЛЕКО – 280г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. * СУТЛИЈАШ ОД ИНТЕГРАЛНОГ ПИРИНЧА СА ЧОКОЛАДОМ – 190г
    – Сутлијаш од интегралног пиринча са чоколадом: млеко, интегрални пиринач, какао, чоколада,  шећер, ванила, цимет
  4. ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    ГУСТ ПАСУЉ, ХЛЕБ, ШАРЕНА САЛАТА330г
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф.
    – Густ пасуљ: пасуљ, црни лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка
    – Хлеб
    – Шарена салата: купус, шаргарепа, уље, сирће, со
ПЕТАК 08. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ЗЕЉАНИК СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Зељаник са сиром: брашно, јогурт, уље, фета сир, палента, гриз, спанаћ, јаја, прашак за пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ГУЛАШ СА ПИЛЕЋИМ МЕСОМ, ШПАГЕТЕ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 340г
    Гулаш: пилеће бело  месо, уље, црни лук, шаргарепа, парадајз пире, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Шпагете : тестенина без јаја, уље, со
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, сирће, уље, со
ЕВ=4928,54КЈ     Б=42,98г     М=42,3г   УХ=154,86г
ПОНЕДЕЉАК – 25. 02. 2019. год.
  1. * НАМАЗ :
    ТУЊЕВИНА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. * ГРИЗ СА МЛЕКОМ190г
    – Гриз са млеком: пшенични гриз, млеко, шећер, ванилин шећер
  4. ЈУНЕЋА ЧОРБА***
    ЗАПЕЧЕНЕ МАКАРОНЕ  СА СИРОМ***
    ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 420г
    – Јунећа чорба: јунећи бут, уље, шаргарепа, црни лук, першун корен, пашканат, целер, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Запечене макароне са сиром: тестенина без јаја, уље, млеко, фета сир, јаја, со
    – Хлеб, Јогурт
УТОРАК – 26. 02. 2019. год.
  1. * ПОПАРА СА СИРОМ (полубели хлеб, млеко, маслац, фета сир, со)
    ЧАЈ СА ЛИМУНОМ350г
  2. ЈАБУКА
  3. * СЛАНИ КЕКС, ЈОГУРТ190г
    Слани кекс од алергена садржи глутен, мед, млеко, соју и сусам, jогурт
  4. ФАШИРАНА ВЕКНА**
    ПРИЛОГ ОД ИНТЕГРАЛНОГ ПИРИНЧА СА ПОВРЋЕМ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 320г
    – Фаширана векна : јунеће и свињско месо, црни лук, јаја, хлеб, уље, со, зачин, бибер, сода бикарбона, оригано
    – Прилог од интегралнг пиринча са поврћем: интегрални пиринач, кукуруз шећерац, шаргарепа, црни лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата : купус, јабуково сирће, сунцкретово уље, со
СРЕДA – 27. 02. 2019. год.
  1. ** КАЈГАНА, ХЛЕБ, ЈОГУРТ350г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ШАХЕР ТОРТА, МЛЕКО190г
    – Шахер торта: брашно, јаја, уље, млеко, какао, шећер, маргарин,  прашак за пециво, ванила
    – Млеко
  4. ГРАШАК СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ ХЛЕБКУПУС САЛАТА350г
    – Грашак са јунећим месом: јунеће  месо, грашак, црни лук, шаргарепа, уље, бели лук, першун лист, брашно, алева паприка, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата : купус, јабуково сирће, сунцкретово уље, со
ЧЕТВРТАК – 28. 02. 2019. год.
  1. * НАМАЗ:
    КАЧКАВАЉ, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 285г
  2. БАНАНА
  3. *** КОЛАЧ СА МАКОМ, ЛИМУНАДА190г
    – Колач са маком: брашно, јаја, млеко, шећер, мак, уље, пециво, ванила, прах шећер
    – Лимунада
  4. ПИЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ ДИНСТАНА ШАРГАРЕПА*
    ПАВЛАКА, ПИРЕ КРОМПИР *
    ХЛЕБ288г
    – Пилеће печење: пилећи батак и карабатак, уље, со
    – Динстана шаргарепа: шаргарепа, црни лук, гриз, уље, ловор, со, зачин, бибер, першун лист
    – Павлака
    – Пире кромпир: кромпир, маслац, млеко, со
    – Хлеб
ПЕТАК 01. 03. 2019. год.
  1. * НАМАЗ:
    МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ИНТЕГРАЛНА ПРОЈА СА СИРОМ, КИСЕЛО МЛЕКО200г
    – Интегрална проја: интегрално брашно, палента, уље, јаја, млеко, јогурт, овсене пахуљице, фета сир, пециво, со, сусам
    – Кисело млеко
  4. КЕЉ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ
    ХЛЕБ
    КУКУРУЗ – 355г
    – Кељ са свињским месом: свињско месо, кељ, кромпир, црни лук, шаргарепа, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, бели лук, першун лист
    – Хлеб
    – Кукуруз
ЕВ= 4992,2КЈ     Б= 44,4г     М= 46,6г   УХ= 147,7г
ПОНЕДЕЉАК – 18. 02. 2019. год.
  1. * НАМАЗ:
    САРДИНА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. * ПУДИНГ ОД ВАНИЛЕ190г
    пудинг од ваниле, млеко, шећер
  4. ШАРЕНИ ПАСУЉ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ ХЛЕБ, ШАРЕНА САЛАТА – 350г
    Шарени пасуљ са свињским месом: шарени пасуљ, свињско месо, празилук, шаргарепа, уље, першун лист, бели лук, алева паприка, со, зачин, бибер, ловор
    Хлеб
    Шарена салата: купус, шаргарепа, уље, сирће, со
УТОРАК – 19. 02. 2019. год.
  1. *** НАМАЗ:
    ЈАЈЕ, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ПРОЈА СА СИРОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 200г
    Проја: брашно, палента, уље, јаја, млеко, фета сир, пециво, со, сусам
    Чај са лимуном
  4. ЈУНЕЋИ  ГУЛАШ СА МАКАРОНАМА, ХЛЕБ И
    КУПУС САЛАТА – 340г
    Гулаш: јунеће месо, уље, црни лук, шаргарепа, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, алева паприка, першун лист
    Макароне: тестенина без јаја, уље, со
    Хлеб
    Купус салата: купус, сирће, уље, со
СРЕДA – 20. 02. 2019. год.
  1. * НАМАЗ:
    КАЧКАВАЉ, ПАВЛАКА, СУСАМ, ХЛЕБ, КАКАО – 280г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНА ПРОЈА ЈОГУРТ – 200г
    Интегрална проја:
    интегрално брашно, палента, уље, јаја, млеко, јогурт, овсене пахуљице, фета сир, пециво, со, сусам
    Јогурт
  4. ПАНИРАНИ ОСЛИЋ ***
    РИЗИ БИЗИ ОД ИНТЕГРАЛНОГ ПИРИНЧА, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 330г
    Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф
    Ризи бизи: грашак, кукуруз шећерац, интегрални пиринач, црни лук, шаргарепа, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    Хлеб
    Купус салата:
    купус, јабуково сирће, сунцокретово уље, со
ЧЕТВРТАК – 21. 02. 2019. год.
  1. * НАМАЗ ОД ТУЊЕВИНЕ (туњевина, крем сир, шаргарепа, лимунов сок)
    ХЛЕБ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ЧОКОЛАДНЕ КОЦКЕ И МЛЕКО190г
    Чоколадне коцке: брашно, јаја, јогурт, уље, шећер, чоколада, какао, прашак за  пециво, ванила, цимет
    Млеко
  4. ** ЈУНЕЋА СУПА, ПИЛАВ СА ПИЛЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ И КУПУС САЛАТА390г
    Јунећа супа: јунећи бут, шаргарепа, першун корен, целер корен, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловор
    Пилав са пилећим месом: пилеће месо,  пиринач, црни лук, шаргарепа, кукуруз шећерац, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    Хлеб
    Купус салата: купус, сирће, со, уље
ПЕТАК 22. 02. 2019. год.
  1. * НАМАЗ:
    МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ИНТЕГРАЛНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА СИРОМ, ЈОГУРТ200г
    Интегралне штанглице  са сиром: бело брашно, интегрално брашно, маргарин, јаја, фета сир, квасац, пециво, сусам, со
    Јогурт
  4. КРОМПИР ПАПРИКАШ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ШАРЕНА САЛАТА350г
    Кромпир паприкаш са свињским месом: свињско месо, кромпир, црни лук, шаргарепа, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, бели лук, першун лист
    Хлеб
    Шарена салата: купус, шаргарепа, уље, сирће, со
ЕВ= 4885,06КЈ  Б= 43,44г  М= 40,28г  УХ= 156,22г
ПОНЕДЕЉАК – 04. 02. 2019. год.
  1. * КАЧАМАК
    (палента, уље, со), МЛЕКО – 350г
  2. ЈАБУКА
  3. * КЕКС ОБОГАЋЕН ВИТАМИНИМА ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 185г
    Кекс – кексолино садржи глутен, млеко, соју и мед
    Чај са лимуном
  4. ЈУНЕЋА СУПА**
    МУСАКА ОД КРОМПИРА***
    ХЛЕБ КУПУС САЛАТА – 390г

    Јунећа супа: јунеће месо, тестенина са јајима, шаргарепа, першун корен, пашканат, целер корен, першун лист, уље со, зачин, бибер, ловоров лист
    Мусака од кромпира: јунеће и свињско месо, уље, црни лук, шаргарепа, кромпир, млеко, јаја, со, зачин, бибер
    Хлеб
    Купус салата: купус, јабуково сирће, сунцокретово уље, со
УТОРАК – 05. 02. 2019. год.
  1. * НАМАЗ:
    СКУША, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. * ПИТА СА БУНДЕВОМ,  ЛИМУНАДА – 190г
    Пита са бундевом: коре без јаја, бундева, шећер, презла, ванила, цимет, уље, прах шећер
    Лимунада
  4. ГУЛАШ СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ ШПАГЕТЕ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 340г
    Гулаш: јунеће месо, уље, црни лук, шаргарепа, першун корен, целер корен, бели лук, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    Шпагете: тестенина без јаја, уље, со
    Хлеб
    Купус салата:
    купус, јабуково сирће, сунцокретово уље, со
СРЕДA – 06. 02. 2019. год.
  1. * НАМАЗ:
    МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНА ПРОЈА ЈОГУРТ – 200г
    Интегрална проја:
    интегрално брашно, палента, уље, јаја, млеко, јогурт, овсене пахуљице, фета сир, пециво, со, сусам
    Јогурт
  4. ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    РИЗИ БИЗИ ОД ИНТЕГРАЛНОГ ПИРИНЧА, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 330г
    Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф
    Ризи бизи: грашак, кукуруз шећерац, интегрални пиринач, црни лук, шаргарепа, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    Хлеб
    Купус салата:
    купус, јабуково сирће, сунцокретово уље, со
ЧЕТВРТАК – 07. 02. 2019. год.
  1. * НАМАЗ:
    ТУЊЕВИНА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ИНТЕГРАЛНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА СИРОМ КИСЕЛО МЛЕКО – 200 г
    Интегралне штанглице са сиром: бело брашно, интегрално брашно, маргарин, јаја, фета сир, пециво, сусам, со
    Кисело млеко
  4. СЛАДАК КУПУС СА СВИЊСКИМ МЕСОМ ХЛЕБ, ОБЛАНДА* – 330г
    Сладак купус са свињским месом: свињско месо, купус, мешано поврће за ђувеч – (грашак, паприка, парадајз, боранија), шаргарепа, црни лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, бели лук, першун лист
    Хлеб
    Обланда:
    тестенина без јаја, орах, кекс, маслац, шећер, млеко
ПЕТАК 08. 02. 2019. год.
  1. ** КАЈГАНА
    ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 350г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ВЕЛНЕС КЕКС ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 190г
    Велнес кекс: брашно, интегрално брашно, јаја, маслац, овсене пахуљице, орах, чоколада, цимет, ванила, прашак за пециво, прах шећер
    Чај са лимуном
  4. БОРАНИЈА СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 308г
    Боранија са са јунећим месом:
    јунеће месо, боранија, црни лук, шаргарепа, бели лук, уље, брашно, першун лист, со, зачин, бибер, ловор
    Хлеб
    Павлака
ЕВ= 4791,52КЈ     Б= 38,54г     М= 43,04г   УХ= 149,5г
ПОНЕДЕЉАК – 28. 01. 2019. год.
  1. * НАМАЗ:
    МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ПРОЈА СА СИРОМ ЈОГУРТ  – 200г
    Проја: брашно, палента, уље, јаја, млеко, фета сир, пециво, со, сусам
    Јогурт
  4. КРОМПИР ПАПРИКАШ СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ ХЛЕБ  КУПУС САЛАТА  – 350г
    Кромпир паприкаш са јунећим месом: јунеће месо, кромпир, црни лук, шаргарепа, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, бели лук, першун лист
    Хлеб
    Купус салата: купус, уље, сирће, со
УТОРАК – 29. 01. 2019. год.
  1. *** НАМАЗ:
    ЈАЈЕ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ , ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 290г
  2. БАНАНА
  3. * КЕКСОЛИНО МЛЕКО – 190г
    Кекс: кексолино садржи глутен, млеко, соју и мед
    Млеко
  4. МУСАКА ОД КАРФИОЛА***, ХЛЕБ, КИСЕЛО МЛЕКО – 390г
    Чорба од поврћа: кромпир, уље, црни лук, шаргарепа, карфиол, кукуруз, јаја, млеко, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    Мусака од карфиола: месо јунеће и свињско, карфиол, кромпир, јаја, млеко, уље, црни лук, шаргарепа, пиринач, со, зачин, бибер
    Хлеб
    Кисело млеко
СРЕДA – 30. 01. 2019. год.
  1. * ПОПАРА СА СИРОМ
    (полубели хлеб, фета сир, млеко, маслац, со), ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 350г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ЧОКОЛАДНЕ КОЦКЕ, МЛЕКО – 190г
  4. ГРАШАК СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ , ШАРЕНА САЛАТА – 350г
    Грашак са јунећим месом: јунеће месо, грашак, црни лук, шаргарепа, брашно, уље, алева паприка, со, зачин, бибер, ловор, бели лук, першун лист
    Хлеб
    Шарена салата: купус, шаргарепа, уље, сирће, со
ЧЕТВРТАК – 31. 01. 2019. год.
  1. * НАМАЗ: САРДИНА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ИНТЕГРАЛНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200 г
    Интегралне штанглице  са сиром: бело брашно, интегрално брашно, маргарин, јаја, фета сир, квасац, пециво, сусам, со
    Јогурт
  4. ПИЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ, КУКУРУЗ ШЕЋЕРАЦ, ДИНСТАНА ШАРГАРЕПА, ХЛЕБ , ПАВЛАКА – 300г
    Пилеће печење: пилећи батак и карабатак, уље, со
    Кукуруз шећерац
    Динстана шаргарепа: шаргарепа, црни лук, гриз, уље, ловор, со, зачин, бибер, першун лист
    Хлеб
    Павлака
ПЕТАК 01. 02. 2019. год.
  1. * НАМАЗ:
    КАЧКАВАЉ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ , КАРАМЕЛ МЛЕКО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** КОКОС ПОТКОВИЦЕ, ЛИМУНАДА – 190г
    Кокос потковице: брашно, јаја, маргарин, шећер, кокос, пециво, ванила, прах шећер
    Лимунада
  4. ФИНО ВАРИВО СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ , КУПУС САЛАТА – 350г
    Фино вариво са свињским месом: свињско месо, уље, црни лук, кромпир, шаргарепа, карфиол, кукуруз шећерац, боранија, грашак, пиринач, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    Хлеб
    Купус салата: купус, уље, сирће, со
ЕВ= 4828,46 КЈ    Б= 42,34г    М= 43,42г    УХ= 147,20г

НАПОМЕНА – ознаке за присуство млечних производа и јаја у храни:  ЈОВАНА МАНЧИЋ

  • млеко и млечни производи*
  • јаја**
  • млеко и млечни производи и јаја ***
  • НАПОМЕНА: УСТАНОВА ЗАДРЖАВА ПРАВО НА ИЗМЕНУ ЈЕЛОВНИКА У СЛУЧАЈУ НЕМОГУЋНОСТИ НАБАВКЕ ПОЈЕДИНИХ НАМИРНИЦА

НУТРИЦИОНИСТИ

  • Весна Међедовић
  • Марија Станојевић
  • Марина Диклић
  • Јована Манчић