ПОНЕДЕЉАК – 20.01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ТУЊЕВИНА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНА ПРОЈА СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Интегрална проја: интегрално брашно, бело брашно, палента, уље, јаја, млеко, јогурт, овсене пахуљице, фета сир, пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. КРОМПИР ПАПРИКАШ СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА – 320г
    – Кромпир паприкаш са јунећим месом: јунеће  месо, кромпир, црни лук, празилук, шаргарепа, парадајз пире, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, бели лук, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
УТОРАК – 21. 01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: СЛАНИНА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ЧОКОЛАДНЕ КОЦКЕ, СОК – 190г
    – Чоколадне коцке: брашно, јаја, јогурт, уље, шећер, чоколада, какао, прашак за  пециво, ванила, цимет
    – Сок
  4. ЈУНЕЋА  ЧОРБА***
    ЗАПЕЧЕНЕ МАКАРОНЕ  СА СИРОМ***
    ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 420г
    – Јунећа чорба: јунећи бут, уље, шаргарепа, црни лук, першун корен, целер корен, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Запечене макароне са сиром: тестенина без јаја, уље, млеко, фета сир, јаја, со
    – Хлеб
    – Јогурт
СРЕДA – 22. 01. 2020. год.
  1. * ПОПАРА СА СИРОМ ( полубели хлеб, млеко, фета сир, маслац, со ), ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 350г
  2. БАНАНА
  3. * ПЛАЗМА КЕКС, МЛЕКО – 185г
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Млеко
  4. ЋУФТЕ У ПАРАДАЈЗ СОСУ **
    ПРИЛОГ ОД  ИНТЕГРАЛНОГ ПИРИНЧА СА ПОВРЋЕМ, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 340г
    – Ћуфте: јунеће и свињско месо, црни лук, јаја, хлеб, уље, со, зачин, бибер, сода бикарбона
    – Парадајз сос: парадајз пире, брашно, уље, со, зачин, бибер, ловор, оригано, першун лист
    – Прилог од интегралног пиринча са поврћем: интегрални пиринач, шаргарепа, црни лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисели краставац
ЧЕТВРТАК – 23. 01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ЏЕМ, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. МАНДАРИНА
  3. *** ЦАРСКА ПИТА  ЈОГУРТ200г
    – Царска пита: брашно, јогурт, уље, фета сир, кисели краставац, кисела паприка, шунка, димљени свињски врат, јаја, прашак за пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ПИЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ, ПОДВАРАК, ПИРЕ КРОМПИР *
    ХЛЕБ, ПЛАЗМА КЕКС * – 300г
    – Пилеће печење : пилећи батак и карабатак, уље, со
    – Подварак : кисели купус, црни лук, уље, ловор лист, со, зачин, бибер, першун лист
    – Пире кромпир: кромпир, маслац,  млеко, со
    – Хлеб
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
ПЕТАК 10. 24. 2020. год.
  1. * СЕНДВИЧ: ШУНКА, ПАВЛАКА, КАЧКАВАЉ, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 295г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ПИТА СА БУНДЕВОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 190г
    – Пита са бундевом : бундева, коре за питу, презла, гриз, шећер, ванила, цимет, уље, прах шећер
    – Чај са лимуном
  4. КЕЉ СА  СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КОМПОТ ОД АНАНАСА420г
    – Кељ са свињским месом : свињско месо, хамбуршка сланина, кељ, црни лук, празилук, шаргарепа, кромпир, брашно, уље, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, першун лист
    – Хлеб
    – Компот од ананаса
ЕВ= 5012,36КЈ     Б=42,42г     М=45,4г    УХ=153,6г
ПОНЕДЕЉАК – 13.01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Интегралне штанглице  са сиром: бело брашно, интегрално брашно, маст, маргарин, јаја, фета сир, квасац, пециво, сусам, со
    – Јогурт
  4. ПАСУЉ СА СУВИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ШАРЕНА САЛАТА – 350г
    – Пасуљ са сувим месом: пасуљ, сланина, суви врат, црни лук, празилук, шаргарепа, уље, бели лук, алева паприка, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Шарена салата : купус, шаргарепа, јабуково сирће, сунцокретово уље, со
УТОРАК – 14. 01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ : СУВИ ВРАТ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. БАНАНА
  3. *** КОЛАЧ РАВАНИЈА, ЛИМУНАДА190г
    – Колач раванија: брашно, гриз, орах, суво грожђе, јогурт, уље, шећер, јаја, сок од  лимуна, пециво, ванила
    – Лимунада
  4. ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    РЕСТОВАН КРОМПИР, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА – 320г 
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф
    – Рестован кромпир: кромпир, црни лук, уље, со, зачин, бибер, алева паприка, ловор лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
СРЕДA – 15. 01. 2020. год.
  1. НАМАЗ ОД САРДИНЕ (сардина, крем сир, шаргарепа, лимунов сок), ХЛЕБ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 300г
  2. МАНДАРИНА
  3. *** ПРОЈА СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Проја: брашно, палента, гриз, уље, јаја, млеко, фета сир, пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ГУЛАШ СА ПИЛЕЋИМ МЕСОМ, ПРИЛОГ ОД МАКАРОНА, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 310г
    – Гулаш са пилећим месом : пилеће бело месо, уље, црни лук, шаргарепа, парадајз пире, брашно, со, зачин, бибер, ловор, бели лук, першун лист
    – Прилог од макарона : тестенина без јаја, уље, со
    – Хлеб
    – Кисели краставац
ЧЕТВРТАК – 16. 01. 2020. год.
  1. ** КАЈГАНА, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 300г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** КОЛАЧ КОКОС ЧУПАВАЦ, МЛЕКО – 190
    – Колач кокос чупавац : брашно, млеко, јаја, кокос, какао, уље, шећер, ванила, пециво
    – Млеко
  4. ОТВОРЕНА САРМА ОД КИСЕЛОГ КУПУСА, ПИРЕ КРОМПИР*
    ХЛЕБ, ПЛАЗМА КЕКС* – 345г
    – Отворена сарма: јунеће и свињско месо, уље, црни лук, шаргарепа, пиринач, кисели купус, со, зачин, алева паприка, бибер, ловор лист, першун лист
    – Пире кромпир: кромпир, млеко, маслац , со
    – Хлеб
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
ПЕТАК 10. 17. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ЈУНЕЋА ПЕЧЕНИЦА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ШТРУДЛА СА МАКОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 190г
    – Штрудла са маком: брашно, мак, млеко, јаја, уље, шећер, квасац, ванилин шећер, прах шећер
    – Чај са лимуном
  4. ПИЛЕЋА ЧОРБА***
    ПИЛАВ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА – 360г
    – Пилећа чорба : пилеће бело месо, шаргарепа, црени лук, першун корен, целер корен, пашканат, першун лист, млеко, јаја,брашно,  уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Пилав  са свињским  месом:свињско месо, пиринач, црни лук, шаргарепа, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела паприка
ЕВ= 4796,42КЈ     Б=41,1г     М= 43,54г    УХ= 145,94г
ПОНЕДЕЉАК – 06.01. 2020. год.
  1. НАМАЗ ОД ТУЊЕВИНЕ (туњевина, шаргарепа, лимунов сок)
    ХЛЕБ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. МЕДЕНО СРЦЕ, СОК – 190г
    – Медено срце: брашно, шећер, џем од кајсије, уље, сода бикарбона, цимет, ванила, прах шећер
    – Сок
  4. ПАСУЉ СА ПОВРЋЕМ, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 350г
    – Пасуљ са поврћем: пасуљ, празилук, кромпир, шаргарепа, уље, бели лук, алева паприка, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисели краставац
УТОРАК – 07. 01. 2020. год.

С   Р   Е   Ћ   А   Н         Б   О   Ж   И   Ћ

СРЕДA – 08. 01. 2020. год.
  1. * ЏЕМ, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ЦАРСКА ПИТА, ЈОГУРТ – 200г
    – Царска пита: брашно, јогурт, уље, фета сир, шунка, јаја, прашак за пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. КРОМПИР ПАПРИКАШ СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 350г
    – Кромпир паприкаш са јунећим месом: јунеће месо, кромпир, парадајз пире, црни лук, шаргарепа, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, бели лук, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, уље, сирће, со
ЧЕТВРТАК – 09. 01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: СЛАНИНА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. * СЛАНА ПЛАЗМА, ЈОГУРТ – 190г
    – Слана плазма од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Јогурт
  4. ЈУНЕЋА СУПА**
    ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    РИЗИ БИЗИ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА – 390г
    – Јунећа супа: јунеће  месо, шаргарепа, першун корен, целер корен, пашканат, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф
    – Ризи бизи: интегрални пиринач, црни лук, шаргарепа, кукуруз, грашак, уље, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
ПЕТАК 10. 01. 2020. год.
  1. *** НАМАЗ: ЈАЈЕ, КРЕМ СИР, КАЧКАВАЉ, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 290г
  2. БАНАНА
  3. *** ШТРУДЛА СА СИРОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 200г
    – Штрудла са сиром: бело брашно, уље, млеко, јаја, фета сир, квасац, со, шећер, сусам
    – Чај са лимуном
  4. БОРАНИЈА СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 308г
    – Боранија са јунећим месом: јунеће  месо, боранија, црни лук, шаргарепа, бели лук, уље, брашно, першун лист, со, зачин, бибер, ловор
    – Хлеб
    – Павлака
ЕВ= 4669,50КЈ     Б= 40,90г     М= 37,70г    УХ= 151,70г

НАПОМЕНА – ознаке за присуство млечних производа и јаја у храни:  ЈОВАНА МАНЧИЋ

  • млеко и млечни производи*
  • јаја**
  • млеко и млечни производи и јаја ***
  • НАПОМЕНА: УСТАНОВА ЗАДРЖАВА ПРАВО НА ИЗМЕНУ ЈЕЛОВНИКА У СЛУЧАЈУ НЕМОГУЋНОСТИ НАБАВКЕ ПОЈЕДИНИХ НАМИРНИЦА

НУТРИЦИОНИСТИ

  • Весна Међедовић
  • Марија Станојевић
  • Марина Диклић
  • Јована Манчић