У вртићу Дечији центар „Звездани гај“ одржана је Ускршња изложба осликаних ускршњих јаја и ликовних радова поводом 25. Ликовног конкурса „У сусрет Ускрсу“. И ове године, као и сваке до сад, могли смо видети разноврсне креативне идеје како деце из свих вртића „ПУ Звездара“, тако и школске деце. Циљ изложбе и самог конкурса, је да деца негују традицију и нешто више науче о обичајима и веровањима нашег народа, у које их упућује како породица, тако и васпитачи, учитељи и наставници.
Ускршња изложба је пропраћена пригодним програмом и обраћањем председника организације „Пријатељи деце Звездаре“, Весне Петровић Урошевић. Приредбу су нам припремила деца и васпитачи вртића „Дечји центар Звезадни гај“ и „Звездани гај“.

Доделу награда уприличила је директорка „ПУ Звездара“ Снежана Перовић, која је деци уручила награде. Према резултатима конкурса и процени академског сликара Татјане Веселинов, награде су добила деца из вртића: „Зека“, „Лане“, „Наша бајка“, „Чигра“, „Сунчица“, „Дечји центар Звездани гај“ и „Дечји луг“. Поносни смо и честитамо свим малишанима на освојеним наградама!