ПОНЕДЕЉАК – 16.03. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ТУЊЕВИНА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. * СУТЛИЈАШ ОД ИНТЕГРАЛНОГ ПИРИНЧА СА ЧОКОЛАДОМ – 190г
    – Сутлијаш: интегрални пиринач, шећер, млеко, ванила, какао
  4. ВАРИВО ОД ШАРГАРЕПЕ И КРОМПИРА СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 308г
    – Вариво од шаргарепе и кромпира са свињским месом: свињско месо, шаргарепа, кромпир, црни лук, бели лук, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, уље, сирће, со
УТОРАК – 17. 03. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: КАЧКАВАЉ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. ***  ИНТЕГРАЛНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА СИРОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 200г
    – Интегралне штанглице  са сиром: бело брашно, интегрално брашно, маргарин, јаја, фета сир, квасац, пециво, сусам, со
    – Чај са лимуном
  4. ПИЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ, ЂУВЕЧ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 320г
    – Пилеће печење: пилећи батак и карабатак, со, уље
    – Ђувеч: кромпир, грашак, боранија, кукуруз шећерац, паприка, парадајз, црни лук, шаргарепа, пиринач, уље, со, зачин, бибер, ловор лист, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, уље, сирће, со
СРЕДA – 18. 03. 2020. год.
  1. * ПОПАРА СА СИРОМ (полубели хлеб, млеко, фета сир, маргарин, со), ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 350г
  2. БАНАНА
  3. * ПЛАЗМА КЕКС МЛЕКО – 185г
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Млеко
  4. ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    ГУСТ ПАСУЉ, ХЛЕБ, КИСЕЛА САЛАТА – 350г
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф
    – Густ пасуљ: пасуљ, црни лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела салата
ЧЕТВРТАК – 19. 03. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ШУНКА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. МЕДЕНО СРЦЕ, ЛИМУНАДА – 190г
    – Медено срце: брашно, шећер, џем од кајсије, уље, сода бикарбона, цимет, ванила, прах шећер
    – Лимунада
  4. ЈУНЕЋА СУПА**
    ФАШИРАНА  ШНИЦЛА**
    ПИРЕ КРОМПИР*, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 410г
    – Јунећа супа: јунеће месо, шаргарепа, першун корен, целер корен, пашканат, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Фаширана шницла: јунеће и свињско месо, црни лук, јаја, хлеб, уље, со, зачин, бибер, сода бикарбона, оригано
    – Пире кромпир: кромпир, млеко, маслац, со
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, уље, сирће, со
ПЕТАК 20.03. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ЏЕМ, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ПИТА СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Пита  са сиром: коре без јаја, фета сир, млеко, јаја, уље, со, сусам, квасац, пециво
    – Јогурт
  4. КЕЉ СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КОМПОТ ОД АНАНАСА – 420г
    – Кељ са јунећим месом: јунеће месо, кељ, црни лук, празилук, шаргарепа, кромпир, брашно, уље, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, першун лист
    – Хлеб
    – Компот од ананаса
ЕВ= 4897,00КЈ     Б= 44,44г     М= 38,40г    УХ= 160,02г
ПОНЕДЕЉАК – 09.03. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. * СЛАНА ПЛАЗМА, ЈОГУРТ – 190г
    – Слана плазма од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Јогурт
  4. ЋУФТЕ У ПАРАДАЈЗ СОСУ **
    ПРИЛОГ ОД  ИНТЕГРАЛНОГ ПИРИНЧА СА ПОВРЋЕМ , ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 340г
    – Ћуфте: јунеће и свињско месо, црни лук, јаја, хлеб, уље, со, зачин, бибер, оригано, сода бикарбона
    – Парадајз сос: парадајз пире, брашно, уље, со, зачин, бибер, ловор, оригано, першун лист
    – Прилог од интегралног пиринча са поврћем: интегрални пиринач, шаргарепа, црни лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисели краставац
УТОРАК – 10. 03. 2020. год.
  1. * СЕНДВИЧ: СУВИ ВРАТ, КАЧКАВАЉ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. * ГРИЗ СА МЛЕКОМ – 190г
    Гриз: гриз, млеко, шећер, ванила
  4. КРОМПИР ПАПРИКАШ СА ПИЛЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ВИТАМИНСКА САЛАТА – 350г
    – Кромпир паприкаш са пилећим месом: пилеће месо, кромпир, парадајз пире, црни лук, шаргарепа, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, бели лук, першун лист
    – Хлеб
    – Витаминска салата: купус, шаргарепа, уље, сирће, со
СРЕДA – 11. 03. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: СКУША, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ВЕЛНЕС КОЛАЧ, ЛИМУНАДА – 190г
    – Велнес колач: брашно, јаја, маргарин,  овсене пахуљице, шећер, чоколада, орах, ванила, цимет,  пециво, прах шећер
    – Лимунада
  4. ГУЛАШ СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ПРИЛОГ ОД МАКАРОНА, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 330г
    – Гулаш са јунећим месом: јунеће месо, уље, црни лук, шаргарепа, парадајз пире, брашно, со, зачин, бибер, ловор, оригано, бели лук, першун лист
    – Прилог од макарона:  тестенина без јаја, уље, со
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, уље, сирће, со
ЧЕТВРТАК – 12. 03. 2020. год.
  1. *** КАЈГАНА, ХЛЕБ, КИСЕЛО МЛЕКО – 300г
  2. ЈАБУКА
  3. *** КОЛАЧ СА ВИШЊАМА, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 190г
    – Колач са вишњама: брашно, шећер, јаја, млеко, вишње, гриз,ванила,  прашак за пециво, прах шећер
    – Чај са лимуном
  4. ЧОРБА ОД  ПОВРЋА***
    МУСАКА ОД КРОМПИРА***
    ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА – 380г
    – Чорба од поврћа: карфиол, кромпир, црни лук, шаргарепа, першун корен, целер корен, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Мусака од кромпира: месо јунеће и свињско, кромпир, јаја, млеко, уље, црни лук, шаргарепа, со, зачин, бибер
    – Хлеб
    – Кисела паприка
ПЕТАК 13.03. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ЈУНЕЋА ПЕЧЕНИЦА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 290г
  2. БАНАНА
  3. * КУКУРУЗНЕ ПОГАЧИЦЕ СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Кукурузне погачице са сиром: палента, брашно, уље, фета сир, шећер квасац, со
    – Јогурт
  4. ГРАШАК СА СВИЊСКИМ  МЕСОМ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 350г
    – Грашак са свињским месом: свињско месо, грашак, црни лук, шаргарепа, кромпир, празилук, брашно, уље, алева паприка, со, зачин, бибер, ловор, бели лук, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, уље, сирће, со
ЕВ= 4802,04КЈ     Б= 40,72г     М= 42,04г    УХ= 150,24г
ПОНЕДЕЉАК – 02.03. 2020. год.
  1. *НАМАЗ ОД САРДИНЕ (сардина, павлака шаргарепа, лимунов сок), ХЛЕБ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНА ПРОЈА СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Интегрална проја: интегрално брашно, бело брашно, палента, уље, јаја, млеко, јогурт, овсене пахуљице, фета сир, пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ШПАГЕТЕ БОЛОЊЕЗЕ, КАЧКАВАЉ *
    ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 340г
    – Болоњезе сос: свињско месо, јунеће месо, уље, црни лук, шаргарепа, парадајз пире, со, брашно, зачин, бибер, оригано, першун лист, ловор лист
    – Шпагете: тестенина без јаја, уље, со
    – Качкаваљ
    – Хлеб
    – Купус  салата: купус, сирће, уље, со
УТОРАК – 03. 03. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ШУНКА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** РАВАНИЈА, ЛИМУНАДА – 190г
    – Раванија: брашно, гриз, орах, суво грожђе, јогурт, уље, шећер, јаја, сок од лимуна, пециво, ванила
    – Лимунада
  4. ЈУНЕЋА СУПА**
    ПИЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ, РЕСТОВАН КРОМПИР, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 390г
    – Јунећа супа: јунеће месо, шаргарепа, першун корен, целер корен, пашканат, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Пилеће печење: пилећи батак и карабата, со, уље
    – Рестован кромпир: кромпир, црни лук, уље, со, зачин, бибер, алева паприка, ловор лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисели краставац
СРЕДA – 04. 03. 2020. год.
  1. *** НАМАЗ: ЈАЈЕ, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 290г
  2. БАНАНА
  3. *** ЧУПАВАЦ СА КОКОСОМ, МЛЕКО – 190г
    – Чупавац са кокосом: брашно, млеко, јаја, кокос, какао, уље, шећер, ванила, пециво
    – Млеко
  4. БОРАНИЈА СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 308г
    – Боранија са јунећим месом: јунеће  месо, боранија, црни лук, шаргарепа, бели лук, уље, брашно, першун лист, со, зачин, бибер, ловор
    – Хлеб
    – Павлака
ЧЕТВРТАК – 05. 03. 2020. год.
  1. * КАЧАМАК (палента, уље, со), МЛЕКО350г
  2. ЈАБУКА
  3. * ПЛАЗМА КЕКС, КОМПОТ ОД АНАНАСА – 185г
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Компот од ананаса
  4. ПАРАДАЈЗ ЧОРБА, МУСАКА ОД КАРФИОЛА***
    ХЛЕБ, КИСЕЛО МЛЕКО* – 390г
    – Парадајз чорба: парадајз пире, брашно, просо, уље, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Мусака од карфиола: месо јунеће и свињско, карфиол, кромпир, јаја, млеко, уље, црни лук, шаргарепа, со, зачин, бибер
    – Хлеб
    – Кисело млеко
ПЕТАК 06.03. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ЏЕМ, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ЦАРСКА ПИТА, ЈОГУРТ  – 200г
    – Царска пита: брашно, јогурт, уље, фета сир, шунка, јаја, прашак за пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. СЛАДАК КУПУС СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, СОК – 400г
    – Сладак купус са свињским месом: свињско месо, купус, црни лук, шаргарепа, брашно, бели лук, парадајз пире, уље, со, зачин, бибер, алева паприка, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Сок
ЕВ= 4859,10КЈ     Б= 41,62г     М= 44,82г    УХ= 146,66г
ПОНЕДЕЉАК – 24.02. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. * СЛАНА ПЛАЗМА, ЈОГУРТ – 190г
    – Слана плазма од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Јогурт
  4. ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    ЂУВЕЧ, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 320г
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф
    – Ђувеч: кромпир, грашак, боранија, кукуруз шећерац, паприка, парадајз, црни лук, шаргарепа, пиринач, уље, со, зачин, бибер, ловор лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисели краставац
УТОРАК – 25. 02. 2020. год.
  1. * СЕНДВИЧ: ЈУНЕЋА, ПЕЧЕНИЦА, ПАВЛАКА КАЧКАВАЉ, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. * ПУДИНГ ОД ВАНИЛЕ – 190г
    – Пудинг од ваниле: пудинг од ваниле, млеко, шећер
  4. ПИЛЕЋА ЧОРБА***
    МАКАРОНЕ СА СИРОМ***
    ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 420г
    – Пилећа чорба: пилеће бело месо, шаргарепа, црни лук, першун корен, целер корен, пашканат, першун лист, млеко, јаја, брашно,  уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Запечене макароне са сиром: тестенина без јаја, уље, млеко, фета сир, јаја, со
    – Хлеб
    – Јогурт
СРЕДA – 26. 02. 2020. год.
  1. ** ОМЛЕТ СА ШУНКОМ, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 300г
  2. БАНАНА
  3. ПИТА СА БУНДЕВОМ, ЛИМУНАДА – 190г
    – Пита са бундевом: бундева, коре за питу, гриз, шећер, ванила, цимет, уље, прах шећер
    – Лимунада
  4. ПИЛЕЋА СУПА**
    ПИЛАВ СА ПИЛЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА – 360г
    – Пилећа супа: пилеће бело  месо, шаргарепа, першун корен, целер корен, пашканат, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Пилав  са пилећим  месом: пилеће бело месо, пиринач, црни лук, шаргарепа, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела паприка
ЧЕТВРТАК – 27. 02. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ТУЊЕВИНА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА СИРОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 300г
    – Интегралне штанглице  са сиром: бело брашно, интегрално брашно, маст, јаја, фета сир, квасац, пециво, сусам, со
    – Чај са лимуном
  4. ВАРИВО ОД ШАРГАРЕПЕ И КРОМПИРА СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 308г
    – Вариво од шаргарепе и кромпира са свињским месом: свињско месо, шаргарепа, кромпир, црни лук, пиринач, бели лук, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Павлака
ПЕТАК 28.02. 2020. год.
  1. ПОПАРА СА СИРОМ (полубели хлеб, млеко, фета сир, маслац, со ), ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 350г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** КОЛАЧ СА МАКОМ, МЛЕКО – 190г
    – Колач са маком: брашно, јаја, млеко, шећер, мак, уље, пециво, ванила, прах шећер
    – Млеко
  4. ПАСУЉ СА СУВИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 350г
    – Пасуљ са сувим месом: пасуљ, сланина, суви врат, црни лук, празилук, шаргарепа, уље, бели лук, алева паприка, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, сирће, уље, со
ЕВ= 4836,60КЈ     Б= 41,70г     М= 41,26г    УХ= 153,02г
ПОНЕДЕЉАК – 17.02. 2020. год.

С   Р   Е   Ћ   А   Н        П   Р   А   З   Н    И   К   !

УТОРАК – 18. 02. 2020. год.
  1. НАМАЗ: САРДИНА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ЗЕЉАНИК СА СИРОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 200г
    – Зељаник са сиром: брашно, јогурт, уље, фета сир, палента, гриз, спанаћ, јаја, прашак за пециво, со, сусам
    – Чај са лимуном
  4. СОЧИВО СА СУВИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 340г
    – Сочиво са сувим месом: сочиво, сланина, свињски врат, свињска маст, црни лук, празилук, бели лук, шаргарепа, брашно, алева паприка, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, сирће, уље, со
СРЕДA – 19. 02. 2020. год.
  1. *** НАМАЗ: ЈАЈЕ, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 290г
  2. БАНАНА
  3. *** САХЕР ТОРТА, МЛЕКО – 190г
    – Сахер торта: брашно, јаја, уље, млеко, какао, шећер, прашак за пециво, маргарин, ванила, цимет
    – Млеко
  4. ПИЛЕЋА СУПА**
    ПИЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ, ПИРЕ КРОМПИР*
    ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 400г
    – Пилећа супа: пилеће бело  месо, шаргарепа, першун корен, целер корен, пашканат, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Пилеће печење: пилећи батак и карабатак, уље, со
    – Пире кромпир: кромпир, млеко, маслац, со
    – Хлеб
    – Кисели краставац
ЧЕТВРТАК – 20. 02. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ШУНКА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** КОЛАЧ СА ВИШЊАМА, ЛИМУНАДА – 190г
    – Колач са вишњама: брашно, шећер, јаја, млеко, вишње, гриз, ванила,  прашак за пециво, прах шећер
    – Лимунада
  4. ПИЛЕЋА ЧОРБА***
    ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    ДИНСТАНИ ГРАШАК, ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА420г
    – Пилећа чорба: пилеће бело месо, шаргарепа, црни лук, першун корен, целер корен, пашканат, першун лист, млеко, јаја, брашно,  уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф
    – Динстани грашак: грашак, црни лук, шаргарепа, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела паприка
ПЕТАК 21.02. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ЏЕМ, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ПИТА СА СИРОМ, ЈОГУРТ200г
    – Пита  са сиром: коре без јаја, фета сир, млеко, јаја, уље, со, сусам, квасац, пециво
    – Јогурт
  4. КЕЉ СА  СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, СОК – 420г
    – Кељ са свињским месом: свињско месо, сланина, кељ, црни лук, празилук, шаргарепа, кромпир, брашно, уље, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, першун лист
    – Хлеб
    – Сок
ЕВ= 4925,18КЈ     Б= 40,03г     М= 41,88г    УХ= 151,65г
ПОНЕДЕЉАК – 10.02. 2020. год.
  1. * НАМАЗ ОД ТУЊЕВИНЕ (туњевина, павлака шаргарепа, лимунов сок), ХЛЕБ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. ** КОЛАЧ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ, МЛЕКО – 190г
    – Колач са орасима и чоколадом: брашно,  јаја, орах, чоколада, суво грожђе, шећер, џем, пециво, ванила, цимет,  пециво, прах шећер
    – Млеко
  4. ЂУВЕЧ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 350г
    – Ђувеч са свињским месом: свињско месо, кромпир, грашак, боранија, кукуруз шећерац, паприка, парадајз, црни лук, шаргарепа, пиринач, уље, со, зачин, бибер, ловор лист, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, уље, сирће, со
УТОРАК – 11. 02. 2020. год.
  1. * МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ЦАРСКА ПИТА, ЈОГУРТ – 200г
    – Царска пита: брашно, јогурт, уље, фета сир, шунка, јаја, прашак за пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ПИЛЕЋА СУПА**
    ПИЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ, РИЗИ БИЗИ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА – 390г
    – Пилећа  супа: пилеће  месо, шаргарепа, першун корен, целер корен, пашканат, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Пилеће печење: пилећи батак и карабата, со, уље
    – Ризи бизи: интегрални пиринач, црни лук, шаргарепа, кукуруз, грашак, уље, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
СРЕДA – 12. 02. 2020. год.
  1. * СЕНДВИЧ: ЈУНЕЋА ПЕЧЕНИЦА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. * ПЛАЗМА КЕКС, ЛИМУНАДА – 185г
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Лимунада
  4. ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    ГУСТ ПАСУЉ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 350г
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф
    – Густ пасуљ: пасуљ, црни лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, уље, сирће, со
ЧЕТВРТАК – 13. 02. 2020. год.
  1. *** НАМАЗ: ЈАЈЕ, КРЕМ СИР, КАЧКАВАЉ, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 290г
  2. БАНАНА
  3. *** ИНТЕГРАЛНА ПРОЈА СА СИРОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 200г
    – Интегрална проја: интегрално брашно, бело брашно, палента, уље, јаја, млеко, јогурт, овсене пахуљице, фета сир, пециво, со, сусам
    – Чај са лимуном
  4. ГУЛАШ СА ПИЛЕЋИМ МЕСОМ, ПРИЛОГ ОД МАКАРОНА, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 310г
    – Гулаш са пилећим месом: пилеће бело месо, уље, црни лук, шаргарепа, парадајз пире, брашно, со, зачин, бибер, ловор, бели лук, першун лист
    – Прилог од макарона:  тестенина без јаја, уље, со
    – Хлеб
    – Кисели краставац
ПЕТАК 14. 02. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: СУВИ ВРАТ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАРАМЕЛ МЛЕКО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. * РОЛАТ СА ЏЕМОМ, СОК – 190г
    – Ролат са џемом: бело брашно, јаја, џем од кајсије, шећер, уље
    – Сок
  4. КРОМПИР ПАПРИКАШ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ВИТАМИНСКА САЛАТА – 350г
    – Кромпир паприкаш са свињским месом: свињско  месо, кромпир, парадајз пире, црни лук, шаргарепа, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, бели лук, першун лист
    – Хлеб
    – Витаминска салата: купус, шаргарепа, уље, сирће, со
ЕВ= 4933,06КЈ     Б= 45,18г     М= 40,12г    УХ= 157,64г
ПОНЕДЕЉАК – 27.01. 2020. год.
  1. * КАЧАМАК ( палента, уље, со), МЛЕКО – 350г
  2. ЈАБУКА
  3. * СЛАНА ПЛАЗМA, ЈОГУРТ – 190г
    – Слана плазма од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Јогурт
  4.  ГУЛАШ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ШПАГЕТЕ, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 320г
    – Гулаш са свињским месом: свињско месо, уље, црни лук, бели лук, шаргарепа, першун корен, целер корен,  парадајз пире, брашно, со, зачин, бибер, алева паприка, ловоров лист, першун лист
    – Шпагете: тестенина без јаја, уље, со
    – Хлеб
    – Кисели краставац
УТОРАК – 28. 01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ДИМЉЕНИ СВИЊСКИ ВРАТ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ЗЕЉАНИК СА СИРОМ, ЈОГУРТ200г
    – Зељаник са сиром: брашно, јогурт, уље, фета сир, палента, гриз, спанаћ, јаја, прашак за пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ВАРИВО ОД ШАРГАРЕПЕ И КРОМПИРА СА ПИЛЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 345г
    – Вариво од шаргарепе и кромпира са пилећим месом: пилеће месо, шаргарепа, кромпир, црни лук, пиринач, бели лук, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, сунцокретово уље, јабуково сирће, со
СРЕДA – 29. 01. 2020. год.
  1. ** ОМЛЕТ СА СЛАНИНОМ, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 300г
  2. МАНДАРИНА
  3. *** КОСОВСКА ПИТА СА ЈАБУКАМА, ВОЋНИ ЧАЈ ОД ШИПУРКА  СА ЛИМУНОМ – 190г
    – Косовска пита са јабукама: брашно, јаја, јогурт, шећер, уље, јабука, цимет, ванила, пециво, прах шећер
    – Воћни чај од шипурка  са лимуном
  4. ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    ПРИЛОГ ОД ИНТЕГРАЛНОГ ПИРИНЧА СА ПОВРЋЕМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА – 320г
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф
    – Прилог од интегралног пиринча са поврћем : интегрални пиринач, шаргарепа, кукуруз шећерац, црни лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
ЧЕТВРТАК – 30. 01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ПИТА СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Пита  са сиром: коре без јаја, фета сир, млеко, јаја, уље, со, сусам, квасац, пециво
    – Јогурт
  4. * БОРАНИЈА СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА, ПЛАЗМА КЕКС* – 323г
    – Боранија са свињским месом: свињско месо, боранија, црни лук, шаргарепа, бели лук, уље, брашно, першун лист, со, зачин, бибер, ловор
    – Хлеб
    – Павлака
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
ПЕТАК 31. 01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ ОД СКУШЕ ( скуша, крем сир, шаргарепа, сок лимуна ), ХЛЕБ, ВОЋНИ ЧАЈ ОД ШИПУРКА  СА ЛИМУНОМ – 290г
  2. БАНАНА
  3. *** КОКОС ПОТКОВИЦЕ, МЛЕКО – 190г
    – Кокос потковице: брашно, јаја, маргарин, шећер, кокос, пециво, ванила, прах шећер
    – Млеко
  4. СОЧИВО СА СУВИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 340г
    – Сочиво са сувим месом : сочиво, димљена месната сланина, димљени свињски врат, свињска маст, црни лук, празилук, бели лук, шаргарепа, брашно, алева паприка, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата : купус, јабуково сирће, сунцокретово уље, со
ЕВ=4873,08КЈ     Б=39,96г     М=46,74г    УХ=144,96г
ПОНЕДЕЉАК – 20.01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ТУЊЕВИНА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНА ПРОЈА СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Интегрална проја: интегрално брашно, бело брашно, палента, уље, јаја, млеко, јогурт, овсене пахуљице, фета сир, пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. КРОМПИР ПАПРИКАШ СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА – 320г
    – Кромпир паприкаш са јунећим месом: јунеће  месо, кромпир, црни лук, празилук, шаргарепа, парадајз пире, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, бели лук, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
УТОРАК – 21. 01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: СЛАНИНА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** ЧОКОЛАДНЕ КОЦКЕ, СОК – 190г
    – Чоколадне коцке: брашно, јаја, јогурт, уље, шећер, чоколада, какао, прашак за  пециво, ванила, цимет
    – Сок
  4. ЈУНЕЋА  ЧОРБА***
    ЗАПЕЧЕНЕ МАКАРОНЕ  СА СИРОМ***
    ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 420г
    – Јунећа чорба: јунећи бут, уље, шаргарепа, црни лук, першун корен, целер корен, млеко, јаја, брашно, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Запечене макароне са сиром: тестенина без јаја, уље, млеко, фета сир, јаја, со
    – Хлеб
    – Јогурт
СРЕДA – 22. 01. 2020. год.
  1. * ПОПАРА СА СИРОМ ( полубели хлеб, млеко, фета сир, маслац, со ), ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 350г
  2. БАНАНА
  3. * ПЛАЗМА КЕКС, МЛЕКО – 185г
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Млеко
  4. ЋУФТЕ У ПАРАДАЈЗ СОСУ **
    ПРИЛОГ ОД  ИНТЕГРАЛНОГ ПИРИНЧА СА ПОВРЋЕМ, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 340г
    – Ћуфте: јунеће и свињско месо, црни лук, јаја, хлеб, уље, со, зачин, бибер, сода бикарбона
    – Парадајз сос: парадајз пире, брашно, уље, со, зачин, бибер, ловор, оригано, першун лист
    – Прилог од интегралног пиринча са поврћем: интегрални пиринач, шаргарепа, црни лук, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисели краставац
ЧЕТВРТАК – 23. 01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ЏЕМ, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. МАНДАРИНА
  3. *** ЦАРСКА ПИТА  ЈОГУРТ200г
    – Царска пита: брашно, јогурт, уље, фета сир, кисели краставац, кисела паприка, шунка, димљени свињски врат, јаја, прашак за пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ПИЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ, ПОДВАРАК, ПИРЕ КРОМПИР *
    ХЛЕБ, ПЛАЗМА КЕКС * – 300г
    – Пилеће печење : пилећи батак и карабатак, уље, со
    – Подварак : кисели купус, црни лук, уље, ловор лист, со, зачин, бибер, першун лист
    – Пире кромпир: кромпир, маслац,  млеко, со
    – Хлеб
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
ПЕТАК 10. 24. 2020. год.
  1. * СЕНДВИЧ: ШУНКА, ПАВЛАКА, КАЧКАВАЉ, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 295г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ПИТА СА БУНДЕВОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 190г
    – Пита са бундевом : бундева, коре за питу, презла, гриз, шећер, ванила, цимет, уље, прах шећер
    – Чај са лимуном
  4. КЕЉ СА  СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КОМПОТ ОД АНАНАСА420г
    – Кељ са свињским месом : свињско месо, хамбуршка сланина, кељ, црни лук, празилук, шаргарепа, кромпир, брашно, уље, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, першун лист
    – Хлеб
    – Компот од ананаса
ЕВ= 5012,36КЈ     Б=42,42г     М=45,4г    УХ=153,6г
ПОНЕДЕЉАК – 13.01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: МЕД, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ИНТЕГРАЛНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Интегралне штанглице  са сиром: бело брашно, интегрално брашно, маст, маргарин, јаја, фета сир, квасац, пециво, сусам, со
    – Јогурт
  4. ПАСУЉ СА СУВИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ШАРЕНА САЛАТА – 350г
    – Пасуљ са сувим месом: пасуљ, сланина, суви врат, црни лук, празилук, шаргарепа, уље, бели лук, алева паприка, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Шарена салата : купус, шаргарепа, јабуково сирће, сунцокретово уље, со
УТОРАК – 14. 01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ : СУВИ ВРАТ, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. БАНАНА
  3. *** КОЛАЧ РАВАНИЈА, ЛИМУНАДА190г
    – Колач раванија: брашно, гриз, орах, суво грожђе, јогурт, уље, шећер, јаја, сок од  лимуна, пециво, ванила
    – Лимунада
  4. ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    РЕСТОВАН КРОМПИР, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА – 320г 
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф
    – Рестован кромпир: кромпир, црни лук, уље, со, зачин, бибер, алева паприка, ловор лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
СРЕДA – 15. 01. 2020. год.
  1. НАМАЗ ОД САРДИНЕ (сардина, крем сир, шаргарепа, лимунов сок), ХЛЕБ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 300г
  2. МАНДАРИНА
  3. *** ПРОЈА СА СИРОМ, ЈОГУРТ – 200г
    – Проја: брашно, палента, гриз, уље, јаја, млеко, фета сир, пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. ГУЛАШ СА ПИЛЕЋИМ МЕСОМ, ПРИЛОГ ОД МАКАРОНА, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 310г
    – Гулаш са пилећим месом : пилеће бело месо, уље, црни лук, шаргарепа, парадајз пире, брашно, со, зачин, бибер, ловор, бели лук, першун лист
    – Прилог од макарона : тестенина без јаја, уље, со
    – Хлеб
    – Кисели краставац
ЧЕТВРТАК – 16. 01. 2020. год.
  1. ** КАЈГАНА, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 300г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. *** КОЛАЧ КОКОС ЧУПАВАЦ, МЛЕКО – 190
    – Колач кокос чупавац : брашно, млеко, јаја, кокос, какао, уље, шећер, ванила, пециво
    – Млеко
  4. ОТВОРЕНА САРМА ОД КИСЕЛОГ КУПУСА, ПИРЕ КРОМПИР*
    ХЛЕБ, ПЛАЗМА КЕКС* – 345г
    – Отворена сарма: јунеће и свињско месо, уље, црни лук, шаргарепа, пиринач, кисели купус, со, зачин, алева паприка, бибер, ловор лист, першун лист
    – Пире кромпир: кромпир, млеко, маслац , со
    – Хлеб
    – Плазма кекс од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
ПЕТАК 10. 17. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: ЈУНЕЋА ПЕЧЕНИЦА, КРЕМ СИР, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ШТРУДЛА СА МАКОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 190г
    – Штрудла са маком: брашно, мак, млеко, јаја, уље, шећер, квасац, ванилин шећер, прах шећер
    – Чај са лимуном
  4. ПИЛЕЋА ЧОРБА***
    ПИЛАВ СА СВИЊСКИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ПАПРИКА – 360г
    – Пилећа чорба : пилеће бело месо, шаргарепа, црени лук, першун корен, целер корен, пашканат, першун лист, млеко, јаја,брашно,  уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Пилав  са свињским  месом:свињско месо, пиринач, црни лук, шаргарепа, уље, со, зачин, бибер, ловор, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела паприка
ЕВ= 4796,42КЈ     Б=41,1г     М= 43,54г    УХ= 145,94г
ПОНЕДЕЉАК – 06.01. 2020. год.
  1. НАМАЗ ОД ТУЊЕВИНЕ (туњевина, шаргарепа, лимунов сок)
    ХЛЕБ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 290г
  2. ЈАБУКА
  3. МЕДЕНО СРЦЕ, СОК – 190г
    – Медено срце: брашно, шећер, џем од кајсије, уље, сода бикарбона, цимет, ванила, прах шећер
    – Сок
  4. ПАСУЉ СА ПОВРЋЕМ, ХЛЕБ, КИСЕЛИ КРАСТАВАЦ – 350г
    – Пасуљ са поврћем: пасуљ, празилук, кромпир, шаргарепа, уље, бели лук, алева паприка, брашно, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисели краставац
УТОРАК – 07. 01. 2020. год.

С   Р   Е   Ћ   А   Н         Б   О   Ж   И   Ћ

СРЕДA – 08. 01. 2020. год.
  1. * ЏЕМ, МАСЛАЦ, ХЛЕБ, МЛЕКО – 278г
  2. ЈАБУКА
  3. *** ЦАРСКА ПИТА, ЈОГУРТ – 200г
    – Царска пита: брашно, јогурт, уље, фета сир, шунка, јаја, прашак за пециво, со, сусам
    – Јогурт
  4. КРОМПИР ПАПРИКАШ СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, КУПУС САЛАТА – 350г
    – Кромпир паприкаш са јунећим месом: јунеће месо, кромпир, парадајз пире, црни лук, шаргарепа, уље, брашно, со, зачин, бибер, ловор, алева паприка, бели лук, першун лист
    – Хлеб
    – Купус салата: купус, уље, сирће, со
ЧЕТВРТАК – 09. 01. 2020. год.
  1. * НАМАЗ: СЛАНИНА, ПАВЛАКА, ХЛЕБ, КАКАО – 290г
  2. ПОМОРАНЏА
  3. * СЛАНА ПЛАЗМА, ЈОГУРТ – 190г
    – Слана плазма од алергена садржи глутен, мед, соју, млеко и може садржати трагове сусама
    – Јогурт
  4. ЈУНЕЋА СУПА**
    ПАНИРАНИ ОСЛИЋ***
    РИЗИ БИЗИ, ХЛЕБ, КИСЕЛА ЦВЕКЛА – 390г
    – Јунећа супа: јунеће  месо, шаргарепа, першун корен, целер корен, пашканат, першун лист, тестенина са јајима, уље, со, зачин, бибер, ловор
    – Панирани ослић од алергена садржи: рибу и глутен. Може садржати у траговима ракове, мекушце, јаја, соју, млеко и сенф
    – Ризи бизи: интегрални пиринач, црни лук, шаргарепа, кукуруз, грашак, уље, со, зачин, бибер, ловоров лист, першун лист
    – Хлеб
    – Кисела цвекла
ПЕТАК 10. 01. 2020. год.
  1. *** НАМАЗ: ЈАЈЕ, КРЕМ СИР, КАЧКАВАЉ, ХЛЕБ, ЈОГУРТ – 290г
  2. БАНАНА
  3. *** ШТРУДЛА СА СИРОМ, ЧАЈ СА ЛИМУНОМ – 200г
    – Штрудла са сиром: бело брашно, уље, млеко, јаја, фета сир, квасац, со, шећер, сусам
    – Чај са лимуном
  4. БОРАНИЈА СА ЈУНЕЋИМ МЕСОМ, ХЛЕБ, ПАВЛАКА* – 308г
    – Боранија са јунећим месом: јунеће  месо, боранија, црни лук, шаргарепа, бели лук, уље, брашно, першун лист, со, зачин, бибер, ловор
    – Хлеб
    – Павлака
ЕВ= 4669,50КЈ     Б= 40,90г     М= 37,70г    УХ= 151,70г

НАПОМЕНА – ознаке за присуство млечних производа и јаја у храни:  ЈОВАНА МАНЧИЋ

  • млеко и млечни производи*
  • јаја**
  • млеко и млечни производи и јаја ***
  • НАПОМЕНА: УСТАНОВА ЗАДРЖАВА ПРАВО НА ИЗМЕНУ ЈЕЛОВНИКА У СЛУЧАЈУ НЕМОГУЋНОСТИ НАБАВКЕ ПОЈЕДИНИХ НАМИРНИЦА

НУТРИЦИОНИСТИ

  • Весна Међедовић
  • Марија Станојевић
  • Марина Диклић
  • Јована Манчић